Sama doma

Sama doma

Anotace: je mi zima

Uprostřed zimy růže sháním,
jen vítr,mráz jen holá zem
ten záhon,který k tomu schází,
ten zjevuje se ve snech jen.

Je plný rudých květů
je plný pilných včel
je plný něžné lásky
je plný horkých těl.
Autor takova, 15.08.2005
Přečteno 477x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí