Sen

Sen

Anotace: Věnováno Feli...

Dnes k ránu měl jsem sen,
a my dva byli v něm,
zas za ruce se drželi,
s pocitem, ze me největší přání je splněno,
až mě oči slzely...

Byl krásný slunný den a my dva opět na procházce,
bylo to tak nádherné, i když ten sen trval jen krátce..
Pak však přišlo probuzení, zjištění, že tomu tak není..
........že se ta největší přání neplní.......

Já chtěl opět ulehnout, alespoň ve snu s tebou být,
ne ničivý plamen, ale opět ten hřející,
ve svém srdci mít...
Znovu usnout,a v tom snu navěky setrvat,
jelikož není nic krásnějšího,cennějšího,
co bych si mohl přát...
Autor bokken, 21.07.2008
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: SZN
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zavřít víčka
ponořit se v snění
krásná štěstíčka
když realita není

Tak teď nevím, automat píše KID

21.07.2008 23:02:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí