Free

Free

Anotace: No nedivte se, jsem po rozchodu...

Všemu je konec,
naší lásce odzvonil zvonec,
poslední polibek nemám v paměti,
dala bych jakékoliv oběti,
jen kdyby to bylo jako tenkrát,
kdy líbal jsi mě za minutu pětkrát,
dva roky zpátky to bylo,
tenkrát se všechno narodilo,
láska, štěstí, naděje,
nic z toho se teď už neděje,
zmizel jsi navždy,
teď jsi FREE,
nevím si rady,
ale bude to dobrý, prý,
nevěřím tomu,
vidím to jasně,
vím že i za dlouhou dobu,
budu psát smutné básně.
Autor Ketvin, 22.07.2008
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: bokken
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí