Že nejsi krásná?

Že nejsi krásná?

Anotace: Trochu sebevědomí neuškodí nikomu z nás...viď Janí?

Myslíš si lásko že nejsi krásná?
Podívej se do zrcadla-však nepopraská,

jsi ta nejhezčí žena na tomto světě,
Tvou krásu nelze zachytit ani na portrétě.

Máš pocit že už Tě nechci?
To jsou mi teda věci,

vždyť když se na Tebe podívám,
okouzlením málem omdlívám.

Máš-li nějaké pochybnosti,
vzpomeň na některé příležitosti,

kdy jsem Ti lásku vyznával,
vyznávám stále a budu dál.

Bojíš se že nebudeme spolu?
Tak to ti klidně něco říci mohu,

nedělej si s tím žádné vrásky,
náš život je a bude pln lásky!
Autor Tomama, 22.07.2008
Přečteno 380x
Tipy 3
Poslední tipující: Janana, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí