Jarní trvalka

Jarní trvalka

Anotace: ..smět přemoci VĚČNOST..

´

váhavě si vyčítáme lásku z očí
rovnající se ránu bez slunka

oběma nemá nám co nabídnout
v momentě padáme přes okraje svých zřítelnic
do prázdných sfér nekončících černých děr

odevzdávaje se podléhání z přiznání nouze
spatřujem jeden v druhém vlastní spásu
jsme snad souzněním poznamenáni
cítíc to nejlepší vprostřed svých jásevst

ač planem prázdnotou přísaháme si volnost
nemá smysl váhat
nemůžeme se zachránit jen náhodou
Autor ricda, 23.07.2008
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, igniss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..pěkné--z hloubky vycházejíc..

25.07.2008 06:18:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí