Zpoveď

Zpoveď

Anotace: Ošklivý zážitek...

Uvidět Tě bylo pro mě utrpení,
cítit ve vzpomínkách tvoje políbení,
zároveň se mi taky slzy do očí draly,
když si mě TVOJI kamarádi do huby brali.
Proč s nimi bojovat, proč křížit meče,
zranění další nechci, krev ze srdce už mi teče.

Oni na tom však nemají vinu,
vždy stejně uměli jen dát mi ránu,
ránu slovního druhu,
která neubližuje milujícímu duchu.

Vrátils mi život který už můj není,
v tom životě se teď samota a zoufalství žení,
nikdys mi nevěřil, nikdys mě nechápal,
pochop aspoň nyní co vše jsi napáchal.

Na tom co se dělo delší dobu nejsem bez chyby,
o tom kdo způsobil konec nemám pochyby,
vybral si však ten nejlepší způsob,
jak zničit ve mně víru v nespočet osob.

Nejen že jsem přišla o lásku,
ale i o pár přátel docházku…
Autor Ketvin, 23.07.2008
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí