druhá cesta

druhá cesta

Anotace: proč věděl jsem nevěř, a přesto jsem věřil?? :(

Byla jsi na rozcestí,
Plná nerozhodnutí,
Růžové údolí,
Černé samotí,

Cesta druhá,
Plná užívání,
Nic nemilující,
Byla bys samotná,

Cesta první,
Chlapec jeden,
Byl by stále květen,
Měsíc milující,

Cestě první zavřelas bránu,
Vzápětí vidělas černou vránu,
Dostal jsem velikou ránu,
Už nikdy nevstanu,

Potkala ses s mužem,
Srdce protla jsi mi nožem,
Hlavu křik ničící,
Nikdo však neslyšící,

Slzy cestu si bourají,
On je v tvém objetí,
Jsem snad vzduch,
Nikým nedýchající,

Když ty,
Možná my,
Mělo být,
Nechtěla jsi mít,

„Zmuchlaný papír už nikdy nenarovnáš“
Autor March, 23.07.2008
Přečteno 461x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Plné bolesti,moc dobře napsané.ST!

23.07.2008 11:31:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí