Na křídlech lásky

Na křídlech lásky

Anotace: šel bych světa kraj

Je moc krajů na světě, kde lidi se maj
a na křídlech lásky chodí světa kraj.
Však cestu tu dalekou lidi neznaj,
kde já se nemám, tam lidi se maj.

Však odpust mně manželko a né pořád laj
a ty, moje kapelo, nečum a hraj.
Jsem zase veselý, opouštím kraj
a spěchám na místa, kde lidi se maj.

Teď v květnu vzlétnu a obhlédnu kraj
na křídlech lásky půjdu světa kraj.
Vrátím se domů zas, ty vnuku si hraj,
obejdu na křídlech lásky celý kraj.

Ty moje stáří, pěkně si laj,
že mockrát jsem obletěl ten světa kraj.
Na křídlech lásky v květnu vzhlétnu v háj
unaven prochodím celičký kraj.

Jablko rajské zase si zraj
já nerad opouštím tenhle ten ráj.
Zas budu jak před tím úplně fraj
muziko cestou v ráj
mi zahraj na šalmaj.
Autor Šťoura, 23.07.2008
Přečteno 479x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dílko prostě originální, docela ho aj chápu, ale aj aj aj ... trošku mi to tam vadí, ovšem to ostatí je fajn a někde bych to aj dala na znaj ...

24.07.2008 06:43:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí