Ona neuhejbá pohledem!

Ona neuhejbá pohledem!

Anotace: Holky se milujou na záchodcích "Toilets" s počmáranejma zdma... ( --- inspirovaná trochu slečnou s "TO LOVE A WOMAN" ve statusu na icq... ) http://www.psanci.cz/dilo.php?dilo_ id=4375-ona-neuhejba-pohledem

... protože kluci jsou bez citu ...

Ani nevím proč,
ale měla jsem na sobě bílou košili
( je pod ní vidět )
a černou podprsenku...

... chtěla jsem svádět.
Jeho.
Ji.

( I don´t want to be a lesbien! )

Sedět v parku,
větrem rozcuchaný stránky novin v trávě...
Prázdnej žaludek.
Prázdná krabička cigaret ( prázdná pusa ).
Prázdně zní "my".

Ta slečna je smutná.

( She´s not breathing!
She´s dead! )

Křičí " give me more love! ".
Holka na jednu noc,
svlíká se na požádání.

Pánskej oblek pro dámy.
"Hermés"
Metal.
Aby zapomněla.
Že chce víc lásky.
Že je prodejná.

---že je kurva---
Přečteno 337x
Tipy 9
Poslední tipující: pavlis, už ne pernikova princezna, anaH, Mraveneček, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasné!ST.

24.07.2008 13:02:00 | Mraveneček

..1*...

24.07.2008 00:49:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí