JÁ X TY

JÁ X TY

Anotace: ...

Já trpím bolestí,
ty se směješ,
já hledám propasti,
ty jiné dobrou noc přeješ,
já brečím do polštáře,
ty vzpomínky mažeš,
já už nevidím na nebi záře,
ty jinou obšťastňuješ,
já piju jednu za druhou,
ty končíš s jednou života etapou,
já žiju minulostí,
ty už mě vidíš jen se zlostí,
já lituji spousty věcí,
ty čekáš kdo se Tě zhostí,
já vím že skončím pláčem nocí,
ty budeš za chvíli úplně jinde,
já vím že aspoň něco mi zbude,
zbudou mi vzpomínky na nás,
zbudou mi básničky o nás,
zbudou mi třeba i polibky,
které nestihla jsem Ti dát,
vím že zůstanou i sníky,
které nestihly se mi zdát,
nikomu jinému než tobě,
nikdy nechtěla jsem se dát.
Autor Ketvin, 24.07.2008
Přečteno 400x
Tipy 6
Poslední tipující: Megalo'R, bokken, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nežij minulostí,dívej se dopředu.Jde to,ráno jsem vstala,dívám se dopředu,večer napíšu snad nějakou báseň,strašně mám chuť to všechno změnit.Hodně štěstí

24.07.2008 08:41:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí