Pro jedno kvítí

Pro jedno kvítí

Anotace: nepřestávej mě milovat...

Mám strach
že nemůžeš mě dál už milovat
a bojím se
že já zas nikdy nepřestanu
A tápu
Plakat mám a nebo se smát
když čtu si v tvojí tváři k ránu?

Štěstí z tvých dlaní
mě kdysi zaslepilo
že doteď nemůžu se hnout
Pro jedno kvítí
mi slunce zasvítilo
a nechce zapadnout

Dál se dotýkej mých kruhů
ať zbývá sto let
nebo vteřina
Splať mi poslední
z tvých dluhů
tělem ústy očima

Mé srdce touží po lásce
a ta tvá tolik vzdálená je
jak varhany hřmící
v mojí duši
tichým tónům tvojí šalmaje

(Pro jedno kvítí
mé slunce svítí
duše však cítí
že uvízla v síti
Přijdou zlé časy
navždy už asi
Než dojdou mi síly
buď můj ještě chvíli!)
Autor Bardot, 24.07.2008
Přečteno 390x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Mraveneček, SZN, Veru, shakespeares
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chjoooo:o)moc hezké

24.07.2008 13:08:00 | Mraveneček

Jo, jo, ach jo

24.07.2008 11:19:00 | SZN

Pro jedno kvítí
mi slunce zasvítilo
a nechce zapadnout
...ach jo:-( jsem na tom stejně... a vlastně- mohla bych tak zkopírovat celou básničku...pěkná.

24.07.2008 07:45:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí