Píseň o lásce

Píseň o lásce

Anotace: nevím co dodat snad jen ,že se jedná o lásku k alkoholu

Píseň o lásce

Mám tě rád
Míň,než ty mě
Vím, že špatný to je
Pivo vítězí!

Sotva příjdeš
Už zase řveš
Vše ti vadí
Jak prach mě setřeš!

Nikdy se ti nezavděčím,
Ani růží povadlejší
Příjde na to,co je lepší
Zda ty,nebo pivo včerejší?!

Proto láska k alkoholu
Bije na poplach
Ty skóruješ při žehlení
Já mám ho rád
Mám ho rád

O svátcích je veselo
Zahrajem si na celo
Nebýt piva nepřežil bych
Do dne všedního

Miluju ho stále víc
Pivko teče proudem
K večeru tě pohladím
Ty rozplyneš se blahem

Sklenka chcanek zrzavých
Hořkne v ústech mých
Já ti lásku vyznávám
Ty nevíš co s tím

Nalejte mi kousek alkoholu!
Já zapíjím smutek
Dala jsi mi ultimátum
Buď já nebo soudek!?

Loučíme se navěky
Zůstali jsme sami
Opijem se a ráno
Napíšem ti psaní

Že jsi byla dobrá
Žejdlíček tu zůstal
ten mě nikdy neopustí
umřem spolu oba pustí
Autor v.hercik, 24.07.2008
Přečteno 626x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mraveneček
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..líbí se mi jak je psáno,ale jinak alko nemusím..

26.07.2008 08:13:00 | igniss

Super,chtěla bych to slyšet naživo:o)

24.07.2008 13:00:00 | Mraveneček

Jasně, pokaždé má člověk na výběr a až čas ukáže, jestli byl ten výběr správný...

24.07.2008 08:17:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí