Bojím se vzpomínek

Bojím se vzpomínek

Anotace: ...

Bojím se vzpomínek

Pomoc!
Bojím se „jenom“ svých vzpomínek
Pomaloučku melu na mlýnek
Za každým otočením vzpomínám na tebe…
Bolestí stahuju se do sebe-každý to zná

Další otočením bodneš do mě znovu dýku
A mě nezbývá než slzet-potichu
O dřevěnou podlahu klapou mé bosé nohy
Zimou a strachem se chvějí…
Bojím se svých vzpomínek ,nemelu za mlýnek
-už to přiznávám
Za to ty,jsi semlel moji duši do mlýnku místo kávy
Ale já ,ti to odpouštím-napořád,nic to neznamená
Jen to bolí…a to tak ,že moc…
Autor Yukki, 24.07.2008
Přečteno 327x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, Caracol, Petbab, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nádherně napsáno.ST!

24.07.2008 13:03:00 | Mraveneček

chápu tvou bolest, znám to, ale neztrácej naději, zase bude líp

24.07.2008 12:28:00 | Caracol

ST! je za obsah a vyjádření, ale dílko pro mne velmi bolavé ... také si cením teho odpuštění, to umí málo lidí ...

24.07.2008 09:54:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí