Sliby - chyby

Sliby - chyby

Anotace: a ne snad?

Slíbil si mi modré z nebe…
já věřila jsem v tebe.

Slíbil si mi lásku…
měls mě na provázku.

Slíbil si mi …hrál sis se mnou..
jako s loutkou bez duše…
Srdce mé hodils do koše..

Slíbil si mi…vše a nic….
Slíbil si, však nesplnil…
až se pohár naplnil a přetekl…

A z loutky?

Je zas žena..možná trochu naivní…

Ale SAMA SEBOU je….
Autor Ladí, 24.07.2008
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: bokken, Caracol, igniss
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

dobrej závěr

24.07.2008 17:42:00 | Caracol

to same jak u predchozi ( nasledujici) basne

24.07.2008 14:19:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí