Můj svět

Můj svět

Anotace: .

Dvě hořící kapky
hnané touhou a chtíčem
proklouzly mezi tvými n'adry
na své cestě krásnem

Dvě hořící kapky
uvítal tvůj přívětý klín
Dva vyslanci lásky
našli cíl

Velký požár pálí všechen stud
už není cesty zpět
cítím, že tvůj ohen' podmanil si
celej můj svět

Vše, co sem neměl
shoří na popel
vše co mám
je jasná zář.
Autor Tecka 2, 25.07.2008
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: blue, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezké

25.07.2008 12:53:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí