Závidím

Závidím

Anotace: prostě obyčejně a sprostě :-)

Závidím slunci…..že umí krásně hřát
každý ho za to má rád…..

Závidím dešti…..kam chce si může padat
přináší vláhu, život……

Závidím vodě, že může si jen tak plynout
svěží, jiskřivá…….

Závidím větru…..jen tak si poletuje
i v cizích zemích svěže duje…..

Závidím hvězdám…..v nekonečném vesmíru
tiše a krásně si září…..

Závidím měsíci…..chladnému vládci nočního nebe
že umí čarovat…..

Závidím tomu…….

…………… kdo je milován a umí milovat………….
Autor Ladí, 25.07.2008
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis, cevert
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Roztomilé, krásné, milé, příjemné. Nevím, co více bych dodala, jen mě to moc moc zaujalo :)

25.07.2008 22:23:00 | Franceska.Darness

hm, zajimave, jen jsem nepochopila proc nekde mas navozujici vers a jinde ne???

25.07.2008 17:37:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí