14

14

Anotace: ...

Jen kráčet přírodou s očima na zámek
letět a vznášet se jak pírko ve vánku
být pouhým snem o perle z pohádek
která je rudá jak světlo červánku
jak krůpěj krve po stéble stékat
na vlnách hladiny s hvězdami zpívat
pro toto všechno budu tě čekat
v stříbrný měsíc budu se dívat
jak kouzlo mága vznášet se v obláčku
abych tě zase držel v mé náruči
šel s tebou po duze na nebi bez mráčku
a řeči lásky tvé srdce naučil
to vše a ještě mnohem více
ti dám za svitu večernice.
Autor Frosty28, 25.07.2008
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: saddova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

jedine ,co mi vadi je, že je slovne dost podobna te nasledujici...

25.07.2008 17:18:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí