15

15

Anotace: ...

Jsi krásná perla mých světlých okamžiků
v nichž spolu s tebou cítím se skvěle
jsi můj květ lásky na březích karibiku
můj malý anděl s čertíkem v těle
za modrou věčností daleko od tebe
zůstávám sám s myšlenkou jasnou
s mým srdcem na dlani počkám si na tebe
a pak tě udělám na pořád šťastnou
z červánku na nebi růži ti daruji
i s trochou stříbra z paprsků měsíce
budem se dívat jak hvězdy malují
tiše a pečlivě na nebi sedíce
a ruku v ruce s oblohou nad hlavou
zažijem chvíli krásnou ač prchavou.
Autor Frosty28, 25.07.2008
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: slečna.závist, Holis, saddova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

sem tam sic predpokladany rym,ale jinak jsou tam velmi pekne obraty, libi

25.07.2008 17:17:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí