Temná láska

Temná láska

Anotace: Bezohledná láska která ničí vše okolo ní.

Já jsem tu a ty zas tam.
Tam kde slunce tápe po tepu.
Tepu života věčného.

Věčnost tu pro nás však je.
Je to však věčnost temna.
Temnota se na nás snáší jako sníh bílí.

Barvu však mění.
Je teď temný.
Temnota se na zem snáší.

Ubozí lidé.
Umírají jen kvůli těm dvou.
Láska jejich zabíjí světlo.

A temnota se na zem snáší.
A ona jako Anděl bílí padá.
Jen kvůli svému milému se vzdala bílého peří.

Svět zahalili temnotou teď už oba jako padlý andělé!!!
Autor Axol, 25.07.2008
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí