Nase trápení

Nase trápení

Anotace: neni lehka ze?

Proč vedle mě jen tak ležíš a mlčíš,
Nemáš mi co říct?
A když mě objímáš máš ruce jako kus ledu,
A tak ptám se můžu za to já?
Proč nezadíváš se mi do očí,
Proč lásku mi nevyznáš?
Copak ty ji už necítíš,
To proto jsi tak chladný?
To proto jsme jako dva cizí lidé,
V jenom bytě?
Já mám oči a vidím že uhýbáš mého pohledu,doteku,polibku,
Utíkáš přede mnou samotnou.

Proč ještě doufám v Tebe,
Proč ještě doufám v nás?
Máme ještě naději,
Nebo mám pohřbít to čím jsme si navzájem byli?
Autor Markéta007, 25.07.2008
Přečteno 383x
Tipy 6
Poslední tipující: susana načeva, Isquieasuus, Radek.oslov.Šafárik, Stoneman, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí