vzdálená projekce

vzdálená projekce

Anotace: ..bez tebe jsem ničím a NIC...

´

srkáme společné ticho
v pokoji prázdném jak kupé

cítíme se zralí
hned poté co poznávali
jeden se v druhém
jsme
hledali prázdné zbytky
jablečného závinu
ze sladkých plodnic nezřízené touhy

snad vrátíš zpátky slunka svit
jimž jsme se dokázali oslepit
přiopít a vytratit
Autor ricda, 26.07.2008
Přečteno 412x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, NikitaNikaT., igniss
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První dvě věty super!!!

26.07.2008 21:26:00 | NikitaNikaT.

..citové dílko..

26.07.2008 21:02:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí