..v poli plném slunečnic

..v poli plném slunečnic

Anotace: Jednou jsem nemohla spát, sedla a psala..:-)

Podej mi ruku,
má vílo v žlutých šatech.
Pohlédni na mě, usměj se..
..nebuď smutná.
Už celou věčnost
ti vytékají kapky rosy z očí
a umírají na tvých rtech.

Podej mi ruku,
má něžná panno.
Slunce ti už poslalo svůj polibek
pro krásný den
v podobě prvního paprsku.
Utři si oči- už je ráno.

Tak..
už jsi mi tu ruku podala..
Vzhlédla- v já vidím, jak tě bolí
vidět mě zase po letech prosit
za odpuštění starých hříchů,
za ránu v tvém srdci,
o nový začátek
procházkou ve slunečnicovém poli..

..jako kdysi..
Autor Vision of me, 26.07.2008
Přečteno 338x
Tipy 9
Poslední tipující: Kapka, Vlk v rouše, Kyle, Caracol, Veru, Oto B., Květka Š., igniss, Muriel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná romantika

27.07.2008 17:59:00 | Caracol

Miluju slunečnice.../a kopretiny, ale to sem nepatří:)/

26.07.2008 14:14:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí