Sladký sen

Sladký sen

Anotace: Zachraň noc, zachraň den - zachraň lásku, která je naším snem...

Měsíc na nebi září
i noc je jím okouzlena.
Potkávám se s tvojí tváří,
co v tajemnu je zahalena.

Život je sen jenž sníme
a den je jako jeho past;
Měsíce závod zříme,
v bouři větru cítíme slast.

Jízda nocí končí,
to světlu se musím postavit;
barvy světa tančí,
přesto bolest musím potlačit.

Chci všechen svůj čas
strávit milováním tebe,
ptát se zas a zas,
zda spolu zříme noční nebe...
Autor somewhere, 26.07.2008
Přečteno 442x
Tipy 10
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Faileen, Caracol, Holis, Kateway, igniss, Petbab, shakespeares
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné... myslím, že není co dodat

27.07.2008 17:25:00 | Caracol

Nádherné, slova má jsou zbytečná!

26.07.2008 22:01:00 | Kateway

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí