Vyjádření

Vyjádření

Anotace: Opět pln pocitů jsem se musel vyjádřit na papír...

Zmatek v duši, bouře vzdoru,
zoufalství snadno táhne mne dolů.
Nejistota pomalu jak do sna se vkrádá,
mám ji rád, i ona mne má ráda.

Zakázaná touha, ovoce od hada,
kolikrát podlehnu ani sám nehádám,
přátelství krásné nechci já ztratit,
bojím se účtu co budu platit.

Platit snad za lásku, vášeň i stesk,
začíná se mi to v hlavě všechno již plést...
Autor Jimmy Ručka, 26.07.2008
Přečteno 464x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Iva Borecká, Holis, igniss, SZN
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

prvni sloka bezne rymy, co neoslovi, v druze ti nevysel rym, i kdyz jen o malinko :)

27.07.2008 10:06:00 | saddova

Asi se ti to opravdu plete
jak já tomu rozumím
co se lásky či přátelství týká
tak počítat neumím

26.07.2008 23:50:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí