Prázdno...

Prázdno...

Anotace: ....asi tak....

Neznášam ten pocit,
keď budím sa v noci,
na prázdnej posteli,
v horizontálnom postoji.
Neznášam tie rána,
keď nie je plná vaňa
a ja nemôžem zmyť ten pach,
po prachu a po periach.
Neznášam tie chvíle,
čo kedysi boli milé,
bo sú dávno preč
a neberú nám reč.
Neznášam aj seba,
že milovala som teba,
teraz mi prší do duši
a ty to ani netušíš...
Autor Ria, 26.07.2008
Přečteno 356x
Tipy 12
Poslední tipující: Lissa, blue, okapovaroura, Mraveneček, saddova, Holis, igniss, WhiteSkull, Roger, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lehká, hezká a při tom s tak dost city
je pěkná :)

28.07.2008 00:31:00 | blue

Hezké,moc hezké a smutné...

27.07.2008 10:07:00 | Mraveneček

s tou vanou a nakonc ten zaver mi velmi ucaroval...

27.07.2008 10:02:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí