Jeníčku, vrať se!

Jeníčku, vrať se!

Anotace: ...

Bez Tebe těžko se usíná,
bez tebe chladná je peřina

rmoutím se pro tu chvíli
kdy nejsi se mnou, milý

Jeníčku zbloudilý v lese
kdejaká baba na tě se třese

Nedej se!
Vrať se k Mařence,
jíž tvoje absence
dohání k šílenství!

oheň voda každý ví
jen honza jí to nepoví
zdali o ni v dáli sní
zdali v čas se navrátí!

Vrať se! Jeníčku!
Autor Dalar.janka, 27.07.2008
Přečteno 432x
Tipy 4
Poslední tipující: okapovaroura, Holis, SZN
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to pekne ,me se to líbý moc

10.08.2008 14:44:00 | Chabalka

po perníčku určitě :)

27.07.2008 22:25:00 | okapovaroura

usmevne dilko...

27.07.2008 10:01:00 | saddova

Mařenka a Jeníček
najdou sobě perníček
zaženou macechu
budou dělat neplechu...

27.07.2008 00:12:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí