Princ

Princ

Anotace: tak moc mě to bolí, tohle je jediné co mi pomáhá... kéž by se vrátil

Bolí mě bolí moje srdce,
bolí mě bolí hrozně trpce,
kéž by i tvoje bolelo,
kéž by zázraků se stalo,
myslíš na mě ještě vůbec,
nebo i vzpomínkám nastal konec?
Já neustále vzpomínám,
na našich fotkách se proklínám,
jak mohla jsem tak šťastná být,
jak mohla jsem tak krásně se s tebou mít,
život žít po tvém boku,
být tvoje na každém kroku,
jak mohla jsem se tak smát,
jak mohla jsem se takovou troskou stát,
bez tebe nemá cenu dýchat,
bez tebe nemá cenu nic říkat,
tolikrát jsi mě udělal přešťastnou,
opustil jsi mne ale tak nešťastnou,
jak se s tím mám smířit,
když jsi ten ke komu můj život chtěl mířit.
Tenkrát když poprvé jsi mě políbil,
můj život si Tě oblíbil,
tenkrát když poprvé jsem byla tvoje,
prožívala extázi duše moje,
tenkrát když poprvé řekl jsi miluji Tě,
tenkrát zvolila jsem si Tě,
jako jediné štěstí které mám,
jsi jediná radost kterou znám,
jsi jediná bytost šťastnou mě činící,
proč jen já jsem ta lásku cítící?
Jak strašně bych chtěla získat šanci,
abych zabránila tvojí lásce konci,
ty už se ale nevrátíš,
na mě už ani nemyslíš,
teď už nejsem objekt tvého zájmu,
moje srdce je pro tebe ale stále k pronájmu,
k pronájmu na dlouhou dobu,
v tom čase nepocítil bys zlobu,
vím jak jsi mě miloval,
kéž bys toho nelitoval,
kéž by tvoje srdce patřilo zase mě,
kéž bys podíval se na mě jinak než temně,
kéž by tvoje ústa řekla tu větu,
lásko moje chci Tě tu,
nikdy se ale nedočkám,
svojí lásku jsi zabil sám,
mám na tom velkou vinu,
místo tebe oddávala jsem se vínu,
snažila jsem se vypnout bolest,
tobě ale došla trpělivost,
proč nevěděla jsem jak trpíš,
proč bála jsem se že mě vyhodíš,
tak strašně jsem se bála konce,
že zabila jsem tvoje srdce,
vím že bolí mě to víc než tebe,
ty ho poslal jsi ho rovnou do nebe,
poraď mi prosím jak ses odmiloval,
já nedokážu čeho tys nelitoval,
jak změnit lásku v lhostejnost,
jak udělat srdci tu krutost,
jak roztříštit ho mám,
miluji Tě víc než Tě znám,
ten koho jsem znala by krizi vydržel,
svojí lásku by si podržel,
kam zmizel můj princ z pohádky,
ten kterého miluji navždycky,
vím že někde v tobě zůstal,
on by to v této krizi neodpískal,
ty už ho ale nechceš znát,
já si o něm znova nechám zdát...

Když tě ze svého života vytrhne někdo, pro koho jsi hodně znamenala.., je to on kdo prohrál!
-> Kéž by to byla pravda, ale není...
Autor Ketvin, 27.07.2008
Přečteno 391x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, bokken
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Mohl bych se pod to podepsat..ST!

28.07.2008 16:53:00 | bokken

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí