KVĚTINO SPÍCÍ

KVĚTINO SPÍCÍ

Anotace: Květino spící, ležíš tu ...přicházím k Tobě a dechem vesmírným ...se Tě dotýkám

Květino spící, ležíš tu ...
... přicházím k Tobě a dechem vesmírným
se Tě dotýkám,
Květino krásná ...
... skláním se k tobě a dechem vesmírným
hladím Tě,
... lehounce spíš ...
... a já,
v dechu vesmírném chvěji se,
abych neporanil Tvoji krásu,

... krásu ponořenou do kapek rosy
... a hebkosti Tvých lístků okvětních

Květino klidná a uvolněná,
... skláním se k tobě a vánkem křídel motýlích
něžním Tě,

Květino sametová ...
... co pod dotyky mými, zvolna probouzíš se

Květino průzračná ...
... co s dechem mým, svůj ve vesmírný tanec spojuješ

Květino otvírající se ...
... Tvé oči září milionem hvězd,
tvé ruce hladí něhou lásky,
tvé nohy tančí ve víru světel,
tvé tělo se chvěje životem ...
Květino vonící ...
... květino tajemná ...
... květino co jménem asile nazýváš se ...

děkuji

10.2.2007
Autor Archymil, 27.07.2008
Přečteno 659x
Tipy 13
Poslední tipující: Vlk v rouše, Isobel, okapovaroura, Psavec, Myrja, Mraveneček, WAYWARD, Holis, Lorraine, igniss
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nádherná

27.07.2008 20:21:00 | Myrja

To je nádherné,něžné.krásné ST!

27.07.2008 11:48:00 | Mraveneček

úžasné! Moc krásná, takovou jsem chtěl vždy napsat, má velkého ducha.

27.07.2008 10:32:00 | Koli

ja nevim, ten absolutni rym hned na zacatku je pro mne jak pest na oko...asi to neni muj salek kavy...

27.07.2008 10:16:00 | saddova

...bez komentáře je to za ST

27.07.2008 09:45:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí