tváře

tváře

Anotace: .

smrt přichází
zaseknutá v podřezaných
žilách vzduchu
pronásledují mě
nájemní vrazi z tvého hlasu
zachytím se na tvém úsměvu
když mi na dálku posíláš
špatné zprávy o tom
co nikdy nebylo
- jsou jako všechny ty barvy
z černobílého filmu
zrychlený tep
zelený rytmus
světla tančí sambu
na tvých vyhořelých tvářích
a já jen pohladím nohama palmu
a život jde dál..
Autor Smeták, 27.07.2008
Přečteno 360x
Tipy 4
Poslední tipující: Větroplach, okapovaroura, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Au, to bolí... ale snad se dá říct, že rozumím...

27.07.2008 21:00:00 | Simísek

je to zajimave, nektere obraty se mi libi, jine mene

27.07.2008 12:38:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí