Hvězdy nelžete

Hvězdy nelžete

Anotace: občas je smutno...

Na černé obloze třpytí se
stříbrné korálky věčnosti
zbavte mě bolesti
zbavte mě temnoty
drobečky radosti

skleněnky zázračné
chci se vás dotýkat
očima pojídat vaši záři a jas
na svojí tváři chci slzičky kolíbat
a vážně chci plakat
když dokáží lhát
že nikdo už neumí
lásku svou dát
že každý dnes zapomněl
jak míti MĚ RÁD
Autor Lasska, 02.10.2004
Přečteno 623x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí