Za hvězdami!

Za hvězdami!

Anotace: Daleko za hvězdami začíná jiný život....!

Daleko za hvězdami začíná jiný život....

Tam není prostor ani čas,
neexistuje skutečná pravda
neexistuje žádná lež,
a všichni mají něco společného.

Můžeš spokojeně navždy žít,
říct si - je to v pohodě.
Otupělá pocitem oddanosti,
když s pláčem křičíš - miluji tě!

Není to jen ukolébavka,
večer můžeš klidně spát,
protože já dobře vím,
že za hvězdami budeme my dva!
Autor Kateway, 28.07.2008
Přečteno 397x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, somewhere, 0-0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle by šla, ta je fajn.

22.01.2013 17:53:31 | Robin Marnolli

Hezké. Takové jemné pohlazení :)

28.07.2008 22:37:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí