Hořká melodie života!

Hořká melodie života!

Anotace: Nevím, co více bych dodal...!

Vyrovnáváš se sama se životem,
jsi mým otrokem až do smrti,
vezmu tě dolů tou jedinou cestou,
kterou jsem se sám dostal na dno,
na dno, kde žije všechna bolest.

Nemůžu se změnit, být jiný,
tak jako milióny druhých lidí,
chci zůstat stejný,
nemodlit se,
nechat znít hořkou melodii života.

Není nikdo, kdo by mou melodii zpíval,
dnes v noci pokleknu na kolena...
Autor Kateway, 28.07.2008
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: Jahodová kopretina, somewhere
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí