už radši nikdy

už radši nikdy

Anotace: nesnazil jsem se, psal jsem jak jsem citil...

Víš jednou,
Když byla jsi se mnou,
Štěstí mezi námi,
Přáli nám známý,

Rádi jsme se měli,
Ale nemilovali,
Každý den byli jsme spolu,
Bez sebe smutek prožívali,

Cítím stále,
Mozek zná tě matně,
Jedině bolestně,
Na lásku vzpomene,

Už ani nezdravíš,
Cítím se zbytečný,
Láskou zraněný,
Někým okradený,

S tebou už nikdy,
To radši chci zemřít,
Ale chci žít,
A proto zmizni!
Autor March, 28.07.2008
Přečteno 426x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sem tam se strácí rýmy, ale jinak to má něco do sebe.

28.07.2008 22:33:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí