Toulám se

Toulám se

Anotace: co psát k básni...?

Toulám se….ve svých snech…
Po krásných místech…

plných romantiky…..

Toulám se s tebou…..

jdem ruku v ruce…

a nešetříme polibky….

Chtěla bych se tak toulat stále…

škoda, že je to jen sen….

Ale i krásné sny se jednou splní…

A tak se dál toulám se

.......…po nich….
Autor Ladí, 28.07.2008
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí