Jen sen, nesplnitelný sen...

Jen sen, nesplnitelný sen...

Anotace: Sen který sním každou vteřinu, sen který drží mě naživu, sen díky kterému se stále držím, sen který se nesplní, sen za jehož splnění bych dala život...

Přišel bys a řekl pojď se mnou,
už nechoď svou samotou temnou,
všechno byl jen zoufalství pud,
tak se mnou zase šťastná buď,
vím že v našem vztahu byly chyby,
vím že můžu říkat kdyby,
ale proč, teď už Ti rozumím,
vyjádřit slovy to ale neumím,
vím jen že všechno jinak bude,
že už starostí mi nepřibude,
vím že miluješ mě jako tenkrát,
když líbal jsem Tě přes den stokrát,
tak už pojďme zapomínat,
tak už pojďme jenom novou šanci vnímat,
tak už pojďme do dalších let s nadějí,
že srdce naše vše překonají,
tak už překonejme tu krizi,
kdy naše láska nezdála se ryzí,
tak už zase spolu buďme,
tak už zase štěstí si suďme.
Přišel bys tak jako v mých snech,
jen ty bys pochopil ten šťastný vzdech,
jen ty bys pochopil ty slzy štěstí,
jen ty bys pochopil co krásného nám věští,
je to ale jenom sen,
ten který zdát se může jen,
kdybych měla jen jedno přání,
kdybych mohla si cokoliv přát,
přála bych si bez meškání,
abych jen tento sen mohla v bdění znát,
přála bych si jenom lásku tvou,
tu která zdála se být tou pravou...
Autor Ketvin, 29.07.2008
Přečteno 457x
Tipy 1
Poslední tipující: jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí