Niekedy...

Niekedy...

Anotace: ...

Niekedy mi tak chýba tvoja tvár,
Keď sme opustení a každý tak sám
a nespojila sa nám cesta osudu.

Niekedy sa v zrkadle nespoznávam,
Keď ťažko po nociach spávam
a robím sama sebe sluhu.

Niekedy mám chuť vytrhnúť ťa zo sna a objať,
Keď slza sa chce privretým okom predrať
a ústa už dlho nezdvihli kútiky.

Niekedy nedokážem bez teba žiť,
Keď sedím nad pohárikom a neprestávam piť
a srdce spálilo sa na uhlíky.

niekedy,
snáď tisíckrát,

denne...
Autor maliska, 29.07.2008
Přečteno 322x
Tipy 14
Poslední tipující: gallatea, just me, padající do neznáma, okapovaroura, Simísek, Bíša, bokken, v.hercik, Jiparo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásně napsáno...

31.07.2008 18:40:00 | padající do neznáma

Třetí sloka je nádherná... Neuměla bych to vyjádřit lépe...

29.07.2008 18:19:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí