Láska

Láska

Anotace: Cojeto láska? Květinka pro každého.

Láska je Amorův šíp
co zabolí či cítíš se líp.
Láska je pírko ve větru
láska ta hřeje jak ve svetru.
Je těžké ji získat
však můžeš si pískat.
Vždyť ta chybí ve světě
tak ať už rozkvete!
Autor Rijan, 29.07.2008
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí