Blbej fyziku

Blbej fyziku

Anotace: Směska přírodní vědy a skrytého hněvu.

Moje srdce bije podle zákona
Vymyslel ho jeden chlap jménem Pascal
Div nepuká
pod tím tlakem stejným ve všech místech
Komory a síně pění aerosolem
Ale ani jedna chlopeň to nesmí vzdát
nebo bude zle
Hodně zle

Toulám se osamělá ve světě gravitace
Centrálním i homogenním
Po cestě nakopnu každý silový vektor
směřující do středu Země
aby nebyl tak protivně rovný
když já mám křivá záda
Tíhová síla mě tahá dolů k zemi
ale já se bráním a natahuju ruce před sebe

Z mechanických naschválů selžu
Mazlavou žíravinou zničím ty kecy
co mi buší v hrudi
co jsi mi po sobě zanechal
Ty hlupáku
Večer ti zahraju fajn melodii
Osciloskop a rezonátor se sjednotí
Pocítíš to sladké vlnění
šířící se centrálním gravitačním polem
a spadneš...
Autor Ariella13, 29.07.2008
Přečteno 288x
Tipy 7
Poslední tipující: Vlk v rouše, Hesiona-Essylt, Monsignore, Simísek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není nad to se ze všeho vypsat.

03.08.2008 13:02:00 | Hesiona-Essylt

To je pravda. Nechala jsem myšlenky plynout, aniž bych do toho zasahovala a nakonec zjistím, že jsem zase naštvaná kvůli chlapovi.. nebo spíš ještě pořád :D

30.07.2008 06:04:00 | Ariella13

Nějak moc technologie=) Ale co, někdy to jinak nejde, zničit ty všiváky...:-*

29.07.2008 23:47:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí