Propast

Propast

Anotace: ...

Bolí mě srdce, netuším proč,
visím nad propastí, Ty křičíš "skoč".
Točí se hlava, bolí mě duše,
lásko já skočím...jednoduše.

Šeptáš mi dechem svým medovým,
já držím se okraje, propast mě láká.
Co cítí srdce Tvé, to se už nedovím,
nad lesem a lukami se rychle smráká.

Havrani křičí nám hlasitě nad hlavami,
konec můj tuší, je cítit z dálky.
Srdce mám po okraj naplněné obavami,
poraženě odcházím ze společné války.

Držím se ze svých posledních sil,
řekni mi milý, kde chyba se stala.
Jen pár chvil hezkých se mnou jsi byl,
ale noc včerejší mi Tě navždy vzala.

Snažím se nespadnout, chci zase k Tobě,
šlapeš mi na prsty odřené na kost.
Možná jsme se potkali ve špatné době,
z padání mého budeš mít radost.

Krev stéká po zápěstí, už nemůžu dál,
křičíš ať pustím se, ať už jsem pryč.
Zaslechla jsem jenom, jak ses zasmál,
když padala jsem do hlubin, fakt velký kýč...
Autor estrellita, 29.07.2008
Přečteno 472x
Tipy 21
Poslední tipující: khantengri, Juan Francesco de Faro, Lachailla, Oťas, 6thSun, Martin Šimeček, Maxí, bokken, Monsignore, Mraveneček, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jojo přesně tak to zasluhuje ST ...

10.03.2009 16:13:00 | Lachailla

Jednou příjde den a TY řekneš:"dnes jsem opravdu šťastná".Uvidíš:o)ST!

30.07.2008 07:45:00 | Mraveneček

... až se probudíš a znova nadechneš,
bude líp. Neznatelně, neuchopitelně.
Ale bude.

29.07.2008 22:34:00 | a_tao

nepadej, drž se, usměj se a leť vzhůru. Krásná

29.07.2008 22:02:00 | Myrja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí