Ďábelský sen

Ďábelský sen

Anotace: vymazaná z 25.9.2007

.
Zase hraješ si se slovy
šach - mat
tu tvou hru
co nikdo jiný
nechce hrát
krátí se dny
ztracené sny
noc která zebe
nemám tu tebe
srdce z perníku
prokousal ze zvyku
červotoč
a ty se ptáš proč?
točí se kolotoč,
ruleta tvých slov
supernova všech nov
tak dej si hochu pohov
jdi klidně dál
nebudeš můj král
nejsem princezna
pro nikoho
jsem jenom zvíře
oči laní
chtěly se dotýkat
tvých dlaní
za svítání,
už pro tebe nejsou k mání
teď už sama nad hvězdami
ve tmě skrytá
tancuji tanec svatého Víta...
.
Autor okapovaroura, 29.07.2008
Přečteno 463x
Tipy 37
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, devcatko z jetele, čertíček, DeathDorothy, LucQa, zeza, Myrja, igniss, Hannazka, Monsignore, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Dobře se čte,plyne jako život sám.

31.07.2008 21:33:00 | čertíček

moc pěkný

31.07.2008 14:08:00 | anděl s černou duší

Je to moc dobré.Tanči klidně dál.

30.07.2008 08:34:00 | s.e.n

... a jen hvězdy
a občas měsíc mne
smí pohladit

29.07.2008 23:43:00 | a_tao

...bez diskuze je dobrá.

29.07.2008 23:22:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí