Sorry lásko, ale třetí šanci už nedávám

Sorry lásko, ale třetí šanci už nedávám

Anotace: *+*+*+

Jsi lásko jiný, než se zdáš?
Lžeš mi a jen se vymlouváš…
Nevím, zda s tebou můžu být,
zda s tebou budu svá...

Máš dvě tváře?
Prosím tě jen o jednu,
abych věděla s kým řeč vedu,
jako blázen si někdy připadnu.

Být s tebou - nezvládnu…
Autor Dedillope, 30.07.2008
Přečteno 408x
Tipy 6
Poslední tipující: Stavitel mostu přes Rubikon, SZN, Bíša, už ne pernikova princezna, Monsignore
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak na neho,souhlas! lidi by si meli brat priklad;-)

01.08.2008 17:36:00 | Stavitel mostu přes Rubikon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí