Proudíš mi v žilách

Proudíš mi v žilách

Anotace: rádoby nenápadně

Přijímám... všemi póry svého těla.
Zachycuji. Lačně. Neurvale.
Vše co proudí z tvých očí.
/Teď proniká do mě/

Dostáváš se mi do oběhu.
Tříští se mi srdce,
teď rozpouší se a rozlévá...
jako teplo po mém těle.

Telegrafní pocity. Věčný okamžik.
Neschopnost připustit si budoucnost.
/Natož to že i TEĎ někdy skončí.../
Vystavuji se bezostyšně zítřkům.
(Naoko... z tebe si dělám štít)

Proudíš mi v žilách.
Vím to. Jsi ve mně.
Jen ty můžeš tok mých žil zastavit.
Proto tě prosím...
... miluj mě než to uděláš.
Přečteno 451x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, okapovaroura, Gregy, jusTMee, Noc17, Mraveneček, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

zajímave

30.07.2008 17:02:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí