Stará gramofonová deska

Stará gramofonová deska

Anotace: Ponořte se do heřmánkové koupele a zavřete oči...

Pomalý líbezný rytmický zvuk
line se ze staré gramofonové desky.
Ponořená v heřmánkové koupeli
toužím po tom,
aby právě on byl TEN kluk.
Víte, každý jeho třebas jen letmý dotek
způsobí na mém těle husí kůži.
A mám-li být upřímná i krapek vzrušení v tom jest.
Když jsem s ním,
alespoň na chvíli si připadám jak jarní obletovaný květ.
A ty jeho plaché, neposedné oči,
vždy, když se do nich zadívám,
začne mne šimrat v břichu
a srdce se mi rozkočí.
Jeho rty a jazyk,
to jsou dvě části jeho těla, které velice ráda pokouším.
Možná je to malinko můj zlozvyk,
ale když ono je to pro mě jinak nepředstavitelné.
Hrozně ráda tisknu hlavu k jeho hrudi
a poslouchám tlukot jeho srdce.
Nevím, ale je to krásný pocit,
když pomalu a tu najednou rychle začne bít.
Autor Kiri Kiri Kiri, 30.07.2008
Přečteno 409x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, Psavec, ki.ta, okapovaroura, yourqueen, blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

parádní :)

30.07.2008 21:21:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí