Koupel

Koupel

Anotace: Taky jste si to takhle někdy představovali..?

Zazvoním u jeho dveří,
ON otevře mi,
v ruce šátek drží
a nečekaně oči zaváže mi.

Vezme mě za ruku
a vede mě, nevím kam.
Nechce mi prozradit ani trochu,
znejistím,
když nevím, co čekat mám.

Zastaví,
potom šátek mi z očí sundává,
plamínky svíček plápolají,
a mně se jen s těžkostí hledají slova.

Pomalu naplňující se vana téměř horkou vodou,
dokonale romantické prostředí,
jen pár svíček a my s tmou,
řeknu: "Miluji Tě"
a ON okamžitě polibky mě zastaví.

Líbáme se, dotýkáme,...
je to bláznivé a zároveň krásné,
šaty vzájemně ze sebe vyslékáme,
do vany společně uleháme.

Houba jezdí po našich nahých tělech,
vůně koupelové soli se postupně uvolňuje,
už ani nejde vidět se v zamlžených zrcadlových sklech
a mně v tu chvíli pohádkově je...

Jen tak ležíme v pěnové koupeli,
povídáme si a povídáme...

Jenže, to víte...
po několika minutách,
místo srdceryvného povídání,
nastal jaksi díky lásce zvrat
a přišlo první milování...
Autor Kiri Kiri Kiri, 30.07.2008
Přečteno 351x
Tipy 1
Poslední tipující: jára spots
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná máš pravdu... Konec bych možná mohla trochu předělat...

30.07.2008 22:37:00 | Kiri Kiri Kiri

proč mi ten konec připadá, jako kdyby to bylo za trest?
Jinak líbí

30.07.2008 21:58:00 | Myrja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí