Zklamání, smíření

Zklamání, smíření

Anotace: Vzdávám to, teď už vím že to nemá cenu, vy co máte naději se jí držte, já už jí nemám a už se jenom vyrovnávám s přítomností...

Lásku svou jsi našel,
kolem mě jsi s ní nejednou prošel,
jestli Ti to připadá správné,
mě nepřipadá to vůbec rovné,
2 roky jsme byli spolu,
spadli jsme až úplně dolu,
vím že níž už to nejde,
vím že mě to jednou přejde,
velmi mi v tom pomáháš,
že se s ubližováním tak namáháš,
včera chtěla jsem skočit z mostu,
teď už do rozumu rostu,
buď si šťastný,
budu taky,
den bude zase jasný,
nezapomenu ale na ty roky,
bylo nám krásně,
že nemusela jsem ani skládat básně,
teď už smíření ke mě přichází,
všechno co bolí pomalu odchází,
sbohem a šťastný buď,
klidně mě s jinými suď,
teď už si nic nevyčítám,
snažila jsem se hodně,
teď už ani nepopírám,
že miloval jsi mě jen po dně...
Autor Ketvin, 30.07.2008
Přečteno 428x
Tipy 1
Poslední tipující: jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí