Příliš

Příliš

Anotace: ...

Srdce rozervané žalem,
pole leží tu ladem.

Za oknem leden,
smutný to měsíc.
Zapal prosím svíc.
...
Chci lásku nic víc.

Asi je to přílíš,
moc mi chybíš.

Den bez tebe
je den bez nebe.

Tvá něha nehřeje,
slunce se nesměje.

Čas nejde vzít zpět,
kde je ten věk?

Čas líbezné lásky
bez žádné nadsázky...
Autor crazy-market, 31.07.2008
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: Axol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

promin,ale ty verse nejsou nic moc, jsou hodne fadni, nekde ti dokonce nesedi..

31.07.2008 12:17:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí