Noční můra o lásce

Noční můra o lásce

Anotace: Sebrala bych to Beethovenovi, kdybych napsala "Pro Elišku".

Když zavřu oči
to večer chodím spát,
přijde mě navštívit
a do snů se mi smát.

Rospustí si vlasy
a začne tancovat,
ukazuje a směje se - mně!
Chci s tím snem skoncovat.

On zdá s emi dál...
dívka mi ukazuje motýla,
co má na rameni...
jak ráda bych se vzbudila!

Vidím vás v chatě,
spolu v objetí se líbáte
ležíte spolu v posteli...
mě nevnímáte.

Začne štěkat pes -
chlupatá koule při zemi.
KOusnul mě do nohy,
srdce tou bolestí pukne mi.

Klečím na podlaze,
vy dva se hladíte,
pláču jak dítě,
vy to nevidíte.

Nekonečný to je sen,
od slz mě oči pálí,
kásné to ale zjištění,
že jste se jen zdáli.
Autor Aaliyan, 31.07.2008
Přečteno 436x
Tipy 6
Poslední tipující: Sladkalu, Nijura Pudlikovna Arianovská, fuu, d.i.z.z.y, Bíša, Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí