Jsi...Můj?

Jsi...Můj?

Anotace: ...

Když nejsi můj
Tak potom nevím čí jsi?

Máš vrásčitou tvář a ptám se
Kým jsi?

V dlaních máš tajemství
Které nemá děj
Bylo to od dětství,teď je ti
Hej..

V srdci strach, na čele vráska
Teď zbyla jen ta čarovná láska

Neptej se osudu,z ruky nechtěj číst
Vše nechej proplouvat nadějí,pak
Si budeš jist...

Vzpomeň si na příběh plný lásky
Něhy a souznění,najdi klíč ke
Slovům, než budou vyřčeny....

S Láskou
S Něhou
S Polibky
S Tebou..a s otazníky??(se nedá žít na věky)
Autor Kett, 31.07.2008
Přečteno 471x
Tipy 13
Poslední tipující: zzlatý, Holis, Modrý Adept, Actafool, jedam, okapovaroura, monterka, 0-0, Bíša, yourqueen, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky se čtete...

22.09.2008 14:39:00 | zzlatý

Krása:o)

22.09.2008 12:44:00 | Holis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí