Když Tvé vlasy Ti vlajou...

Když Tvé vlasy Ti vlajou...

KDYŽ TVÉ VLASY TI VLAJOU...

Co si říkat budeme
Že tu krásu Tvou
Být jen tak nenechám
Náš čas nadešel
Rozvlň si vlasy
Nepospíchej
Vždyť já mám Tě rád...

Už svítá a Ty spíš
a Tvé oči jsou jak den
Jak jablka v ráji
A ruce, jak já
Tě mám rád
Chyť mě a pojď
Zastavíme čas.

Když Tvé vlasy Ti vlajou
A zůstáváš v snách v způsobu něžností
Když Tvé vlasy Ti vlajou
Jak malý kluk Ti ruku dát tak toužím
Tak rozvlň si Tvé vlasy...

Svět ubíhá s námi
A čas přímo letí
Tvé oči jen planou
ty hnědé oči plné lásky.
Zářivé jsou jak lampionky.

Když Tvé vlasy Ti vlajou
A zůstáváš v snách v způsobu něžností
Když Tvé vlasy Ti vlajou
Jak malý kluk Ti ruku dát tak toužím
Tak rozvlň si Tvé vlasy...

Nespěchej a radši mlč
Rozumím Ti i tak
Dokonalé křivky
V Tvé tváři řeknou
Jak krásná jsi
Nechci Tě mást
Já mám Tě rád...

Když Tvé vlasy Ti vlajou
A zůstáváš v snách v způsobu něžností
Když Tvé vlasy Ti vlajou
Jak malý kluk Ti ruku dát tak toužím
Tak rozvlň si Tvé vlasy...
Autor Zasněný básník, 31.07.2008
Přečteno 601x
Tipy 6
Poslední tipující: Adrianga, saddova, Darkkitty, Danča-frogie, okapovaroura
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:))

14.08.2008 16:55:00 | Adrianga

čoveče, jako tohkle se mi celkem libilo ALE vadi mi, že to zpisnickovavas...kdybys tam neopakoval ty slova, tak by to bylo lepsi...jako basen...

03.08.2008 16:44:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí