Proč

Proč

Anotace: ... :-)

PROČ

Jsou to nádherné dny
Kdy si s ní můžu psát
A já stejně se musím ptát

PROČ

Proč tolik krásy
se na mě letos valí
Hodiny tu stojí
a čas běží stejně dále

Proč holek měl jak much
Ten co udělal tu „buch“
Je tu tolik otázek
A jedna přec jen zní

PROČ

Proč jsi Ty tam a já zas někde jinde
Jinde
Ty jsi jinde
Jinde
Jinde …

A možná že
Budu „mayday“ volat
Na lodi lásky
Lásky.

Snad jednou
Povede se slepit ty dvě pásky
Pásky.

Proč nejsi ty tady
a já zas nejsem tam kde Ty
Proč musím strpět chvíle
Kdy Ty nejsi u mě.

Proč píšu Ti básně
Když nepřečteš si je ani
Je tu tolik otázek
A jedna jen zní.

PROČ

Proč nemám vkus
Do Tvých múz nevplavu jako loď
Kam se hrabu na Tebe
S Tvými city mě zebe.

PROČ?
Autor Zasněný básník, 31.07.2008
Přečteno 438x
Tipy 9
Poslední tipující: Adrianga, Darkkitty, Danča-frogie, Mraveneček, Psavec, Bíša, .K.r.i.s.t.y.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

No asi takhle, ano :-D

03.08.2008 16:42:00 | Zasněný básník

drahouši..:-)to je pisnicka??

03.08.2008 16:38:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí